Informace

Praktické informace

Xiaomi servis

  • Doprava zdarma

    Při platbě předem u nás dopravu neplatíte.

    Oficiální distributor

    Produkty z oficiální české a evropské Apple distribuce

    Zobrazit

Ochrana osobních údajů

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat.

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují.K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu).Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.

Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Česká pošta, GEIS nebo DPD), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.

Naše společnost věnuje maximální péči zachování bezpečnosti Vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.

Chráníme Vaše data a děkujeme za Vaši důvěru

obchodní tým iKiwi CZ s.r.o.